9 beneficii uimitoare de yoga pentru sănătate

foto3Yoga a fost inițial folosit pentru meditație și pentru scopuri religioase, dar cererea de yoga s-au schimbat până în prezent. Adaptat de oameni, care nu este, pentru orice religie, pentru a profita de numeroase avantaje, cum ar fi, de exemplu, de a ajuta cu dureri de spate. Și cum ai догадываешься ce? Orice persoană poate face. Beneficiile de yoga sunt destul de impresionante. În acest articol vă voi arăta 9 beneficii uimitoare de yoga.

Beneficiile Uimitoare de yoga

  1. Flexibilitate

Cursuri de yoga estirara lor de articulare și musculare. Acest lucru va permite corpul mai flexibil. Merită de menționat, că unii oameni nu sunt flexibile și pot avea nevoie de asistență în timpul sesiunii lor. La tulpina musculare prin urmare, interesant, ei vor deveni mai flexibile.

  1. Imbunatateste postura

Yoga se intinde de bază a corpului și lungime a coloanei vertebrale, care păstrează același. De a menține coloana vertebrală într-o stare bună, ajută la îmbunătățirea postura dumneavoastră. Unele poziții de yoga, care pot îmbunătăți postura sunt: postura copilului, postura de lăcuste, postura de erou, și postura de munte. Dacă credeți că aveți ținuta, când stai, îndeplinește un pic de yoga și de a obține o poziție bună.

  1. Tensiune arterială scăzută

Yoga oferă terapii naturale pentru hipertensiune arterială. Cercetătorii au demonstrat că acest lucru este adevărat, de cercetare medicul a arătat că nivelul de reducere a tensiunii arteriale a fost mai mare la cei care au practicat yoga, comparativ cu cei care doar încă un stil de viață sănătos. Dacă știți pe cineva cu hipertensiune arterială, spune că yoga poate ajuta la reducerea. Împărtășesc această cunoaștere cu cineva.

  1. Stimulează circulația

Yoga este una dintre cele mai eficiente modalități de a crește circulația sângelui. Ajută fluxul de sânge și oxigen în jurul corpului uniform. În circulația corectă în jurul corpului este foarte importantă pentru a efectua dvs. în afacerile de zi cu zi. Va fi mai puțin probabil că veți roși din cauza lipsei de oxigen sau de sânge în unele organe, cum ar fi creierul.

  1. Te tine relaxat

Ai медитируешь și relaxați-vă corpul tau, atunci când practica yoga. Viața poate fi foarte stresantă. Dacă yoga în calendarul de activități, vei fi mai fericit și relaxat. Yoga este mai mult decât să se întindă membrele tale. Ai toate inteligența dumneavoastră și de a controla respirația. Mulți oameni spun că se simt mai bine când fac yoga.

  1. Îmbunătățește somnul

Dacă aveți dificultăți cu somnul, atunci yoga ar putea ajuta. Cercetatorii de la scoala de medicina de la universitatea Harvard au descoperit că cei care suferă de insomnie, pot face yoga. Va îmbunătăți calitatea și cantitatea de somn. Yoga curăță mintea, ajută la eliberarea de stres, pentru a șablonul de somn poate îmbunătăți. Yoga-este, de asemenea, o formă de exercițiu, care poate fatigarte fizic, care vă va permite să dormi mai bine.

  1. Pierdere în greutate

Puteți arde până la 150 de calorii, de a face yoga. Yoga îmbunătățește sensibilitatea la insulină. Semnal care spune corpul tau arde de produse alimentare în calitate de combustibil, și de a le stoca. Puteți practica yoga, împreună cu o dieta sanatoasa si transformaras corpului.

foto4

  1. Îmbunătățește respirația

Practici de respirație în mod corespunzător, atunci când faci yoga. La cursuri de yoga vă permite să se concentreze pe respirație și de concentrare. Aceste exerciții îmbunătățesc capacitatea și elasticitatea plămânilor. Unele exerciții de yoga, pe care le puteți încerca sunt Bhastika și Kapalbhati. Condițiile care suferă de astm pot îmbunătăți cu poziții de yoga și practici de respirație.

  1. Reduce durerea

Yoga ajută la ameliorarea durerii cronice cum ar fi artrita. Yoga poate fi înlocuit cu terapie standard de exerciții, este folosit pentru controlul durerii în regiunea lombară cronică. Nu trebuie sa mergi la medic, dacă aveți de tratament permanent. Antrenament mușchilor și articulațiilor, cu cursuri de yoga.

Yoga are multe avantaje. Există diferite tipuri de yoga, pe care le puteți practica pentru a satisface nevoile diferite. Poate îmbunătăți somnul, reduce tensiunea arterială, pentru a îmbunătăți respirație și de a câștiga flexibilitate.