Avantajele diferite tipuri de yoga pentru sănătatea noastră

Tipuri de yogaDe multe ori ați auzit de la exercitii fizice, cunoscut sub numele de yoga, da, că, în ultimii ani, acest eveniment a devenit foarte la modă în întreaga lume. Originar din India, yoga este practicat de-a lungul secolelor sale de oameni, care au rămas flexibil, puternic și sănătos pe parcursul mai multor ani. În plus, acest exercițiu este excelent pentru a îmbunătăți starea de spirit, pentru că există o mulțime de tehnici de relaxare, perfect pentru o după ce au beneficiat de corpurile noastre.

Yoga este potrivit pentru oameni de toate vârstele, dar avem nevoie de a găsi o varietate de yoga ne va aduce un profit mai mare. În Bekia vă vom spune ce tipuri de yoga există, și că veți obține cel mai bun.

Tipuri de yoga

În principiu, în țara noastră, doar avem o idee generală despre ceea ce a fost yoga, conform căreia s-a făcut pozițiile cele mai cunoscute și câteva minute la sfârșitul meditației. Cu toate acestea, astăzi avem la dispoziția noastră toate varietate de această activitate, și putem explora, ce ne va aduce mai multe beneficii, pentru noastră de la caz la caz.

Există mai multe tipuri de yoga, printre care putem alege care dintre ele este potrivit pentru noi

  • Ashtanga yoga este cel mai bine cunoscut, deoarece este considerat cel mai pur, de a efectua acest exercițiu. Acest tip de yoga vom practica o varietate de poziții, care fac această activitate fizică, arătând întotdeauna o mulțime de atenție, fiecare mișcare pe care noi o realizăm și ne permit să controlați respirația și mintea.

La efectuarea acestui tip de yoga, am pus mintea noastră și corpul în apel, pentru a încerca să facă postura de cel mai bun mod, olvidándonos probleme și ceea ce deranjează mintea noastră în aceste momente. Este foarte important ca ne-am învățat bine pentru a efectua toate postura de a nu lastimarnos inutil.

Puteți face Ashtanga yoga, dacă aveți o bună mobilitate și elasticitate, care este, veți fi în continuare posibilitatea de a arrodillarte, aguantarte pe un picior și să se ridice de pe podea cu ușurință. Întotdeauna amintiți-vă să se întindă și încălzi înainte de a începe pentru a efectua aceste exerciții. Poate ți se pare că tu nu ești transpirat, ca nici ejercitándote în proporție de, la fel ca și în alte activități, cum ar fi Aerobic sau mașini, dar, deși sudes acestea, vă întinde zonele corpului, care, de obicei, nu să pună în aplicare, și în ziua următoare, veți observa modul în care acestea au fost elaborate.

  • Hatha yoga-este un fel de ideal pentru a efectua în timpul [/] http://www.bekiapadres.com/articulos/yoga-durante-embarazo/[i]sunteți gravidă[/a] sau pentru cei care au mai puțin de mobilitate sau de elasticitate. Este ideal, de asemenea, pentru persoanele care nu au efectuat niciodată de yoga sau de mult timp nu practică nici un exercițiu. Dacă vă aflați în procesul de recuperare după o accidentare acest tip de yoga poate ajuta, pentru că sunt adevărate postura foarte lent, și, nu forțând organismul nostru în cele din urmă. În plus, din cauza inerție de acțiune, excelent pentru relaxare.
  • Lyengar yoga-este un soi care se bazează pe o concentra toate eforturile mentale versetul acest tip de activitate. Un yoghin (cum sunt numite de profesor-absolvent yoga) se vor folosi materiale, cum ar fi din lemn, tablă sau benzi, pentru a vă asigura că efectuați o postură până la perfecțiune. Acest tip de yoga se limitează la practica toate postura de cel mai bun mod, până când ajunge la ei, este excelent. Nu este atât de important, de relaxare și de respirație, ca în Ashtanga yoga.
  • Kundalini-yoga-acest soi, care ar trebui să fie efectuate numai de către cei care au făcut această activitate pentru o lungă perioadă de timp și au o stare fizică potrivită pentru a face acest lucru. Respirația este foarte controlat și se bazează pe repetarea poziție foarte repede. Acest lucru ne face cansemos mai ușor, și va trebui să depună mari eforturi atunci când efectuează exerciții fizice. Prin urmare, acest tip de yoga este ideal pentru persoanele care iubesc sportul și le place să lucreze corpul intens.
  • În cele din urmă, Bikram yoga este o variantă este diferit și original. Acest lucru se face în sala de mai mult de patruzeci de grade (ca în saună). Trebuie să îndeplinească aceleași poziții, care pot fi găsite în Ashtanga-yoga, dar limitată a temperaturii corpului. Acest lucru va face sa te simti mai greu și mai greu de a efectua exerciții, chiar dacă a fost transpirație se elimină o mulțime de toxine. Acest tip de yoga nu este potrivit pentru femeile gravide, persoanele cu joasă tensiune sau cu alte boli, nu indicadaspara întâlni atât de mult de căldură.

Beneficiile de yoga în sănătatea noastră

Toate tipurile de yoga și sunt numiți, au mari beneficii pentru corpul nostru. De exemplu, Ashtanga yoga ajută pentru a controla corpul și mintea. Este excelent pentru cei care stau ușor tensionată și au dorința de a rupe cu rutina. Este un compensator, deoarece în timp ce vă concentrați asupra a efectua corect de postură nu veți avea timp să vă faceți griji”, și în ultimele zece minute-clasa veți ieși cu odihna și trăgând corpul. Acest tip de yoga vă va ajuta să salva tonificadoa de ori mai liniștit.

foto2

Hatha-yoga vă va ajuta foarte mult, dacă faci de reabilitare, aveți mai puțin de agilitate sau sunteți gravidă, deoarece mișcări lente și controlate vor face zonele afectate ale corpului, pentru a îmbunătăți simultan, ceea ce va aduce pace și liniște în mintea ta. În lyengar yoga este excelent pentru persoanele care au excelentă de sănătate fizică, dar, de asemenea o mulțime de stres și va dori să o uite. Cei perfectionisti vor fi foarte încântați de această activitate, deoarece ea tinde să facă acest lucru în cel mai bun mod sculptând în timp ce corpul nostru.

Kundalini-yoga va fi foarte util pentru sănătatea celor care sunt utilizate pentru a efectua exerciții, care, de asemenea, doresc să fie în formă, fără a aduce atingere său preferat: yoga. Și, în cele din urmă, birkam yoga va fi ideal pentru cei care doresc să piardă în greutate rapid și nu au nici un fel de anomalii fizice, ceea ce le poate împiedica de a fi într-o cameră mai mult de patruzeci de grade în full-time ore.

Prin urmare, există o mulțime de yoga pentru toți. Doar nevoie pentru a găsi unul care este cel mai potrivit pentru situația dumneavoastră fizică și psihologică a stării și de a afla cum se face. Ori stii bine poziții, puteți practica oriunde și oricând, pentru a menține beneficiile de yoga ta de sănătatea fizică și mentală și să se simtă întotdeauna în pace cu tine însuți.